Service

Advice

 

ADVIES
Ons team van ervaren professionals kunnen u helpen met uw lasproblemen, wat voor spullen u nodig heeft voor een klus of wat voor draad u voor uw las nodig heeft. Ons team kan u helpen via telefoon, e-mail of zelfs
ter plaatse indien nodig.

 
   
Demo 2  

DEMO
We kunnen veel van onze producten demonstreren in onze eigen demonstratieruimte. We hebben een geventileerde ruimte achter ons magazijn, we hebben dus gemakkelijk toegang tot al onze producten voor demonstratie. Onze demoruimte is klaar voor allerlei demonstraties, zoals lassen, slijpen, gutsen en snijden.

 
   
Rent  

HUUR
Heeft u maar een lasmachine nodig voor 2 dagen, een week of een maand? Lascentrum verhuurservice bied u de mogelijk om alle soorten en maten lasmachines te huren als kopen voor u geen optie is.

Lascentrum bied een brede variatie lasmachines voor al uw lasbenodigdheden. Lascentrum kan u advieseren, welke lasmachine u nodig heeft.

 
   
   
 

Delivery

 

BEZORGDIENST
Lascentrum bezorgservice biedt een snelle levering nationaal en internationaal. Met onze eigen bezorgdienst. Lascentrum garandeert een snelle levering in heel het land.

   
  Installation
 

INSTALLATIE
Machines installeren kan altijd vervelend zijn, maar met de Lascentrum installatie service zorgen wij ervoor dat uw machine klaar is voor gebruik!

   
  Repair
 

REPERATIE
Is uw lastoorts of uw lasmachines defect? Lascentrum biedt een uitstekende reparatieservice. In onze eigen werkplaats repareren onze monteurs uw apparatuur snel en efficiënt. 

Soms is het niet mogelijk voor u om naar onze werkplaats te komen, dus is het ook mogelijk voor onze reparatiemedewerkers om naar u toe komen om uw machines te repareren.

Gietijzer reparatie
Lascentrum is een van de weinige bedrijven in Nederland die gietijzer kan repareren. Voor gietijzer reparatie kunt u contact opnemen met 
Ton Krijgsman: +31653408186