Lascentrum
           
lascentrum-pand
           
  Lascentrum Ridderkerk is opgericht in 1988 als import en export bedrijf, gespecialiseerd in las- en veiligheidsprodukten. We importeren rechtstreeks van fabrikanten alle produkten die links in de navigatieboom te vinden zijn. We hebben de beste produkten geselecteerd en omdat we deze met grote aantallen kopen, kunnen wij deze tegen zeer concurerende prijzen leveren. Onze kernactiviteit zijn de lastoevoegmaterialen, De meest populaire, zoals AWS E-6013, E7016, E-7018 en E-7024 leveren wij onder de eigen naam "LCR WELDING ELECTRODES".

Sinds 1999 leveren wij exclusief de Hyundai lastoevoegmaterialen in Nederland. De Hyundai produkten zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en tevens voorzien van alle belangrijke keuringen, zoals ABS, BV, DNV, LR, GL en TUV.  Wij leveren een kompleet pakket Hyundai gevulde lasdraden en een zeer uitgebreid pakket Hyundai laselektroden uit voorraad.

Lascentrum heeft ook een enorm assortiment eigen merk, met een ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding.
  LCR

Demo
     
     
  3M 
     
   logo 3m Ze zijn een van de grootste fabrikanten in veiligheidsproducten voor de las en snij industie. Van wegwerp stofmaskers tot volledig uitgeruste Speedglass lashelmen 3M levert de beste kwaliteit in elke categorie. Lascentrum biedt een breed scala van 3M veiligheidsproducten om aan al uw eisen te doen.
     
     
  Fein
     
   Fein FEIN is al 140 jaar een wereldwijd toonaangevende fabrikant van elektrisch gereedschap en zonder twijfel een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat FEIN alleen duurzame elektrische gereedschappen ontwikkelt die alleen aan hun hoge standaard voldoen.
     
     
  GCE
     
   GCE De GCE Group is Europa's toonaangevende gas-apparatuur bedrijf. Hun productportfolio van vandaag komt overeen met een grote verscheidenheid aan toepassingen, van eenvoudige drukregelaars en blaaspijpen voor het snijden en lassen om geavanceerde gasvoorziening systemen voor medische en elektronica-industrie-toepassingen. Lascentrum biedt een breed scala van GCE en het is Rhona producten.
     
     
  Hyundai
     
Hyundai-brand
 
   103

Hyundai is een las-oplossingen bedrijf dat geavanceerde lastechnieken biedt aan hun klanten. Al vier decennia lang, steunt Hyundai Welding de meest succesvolle industrieën in Korea door middel van partnerschappen in de Automotive, Scheepsbouw, Offshore, EPC, Power Generation, en de bouw van de Zuid-Koreaanse economie. Hyundai Welding heeft geholpen Hyundai Motors en Kia Motors om hun productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen door middel van een optimale lasoplossingen - het ondersteunen van hun recente wereldwijde successen als hun premier laspartner. Hyundai Welding Products USA biedt de oorspronkelijke Ball Pac systeem en know-how om de Amerikaanse productie te ondersteunen.

Lascentrum is een exclusieve dealer van Hyundai in Nederland en Noorwegen.

     
     
  IMA
     
   logo ima Al meer dan 30 jaar is Industria Mole Abrasive marktleider in Italië om zijn hoge kwaliteit stevige slijpschijven. IMA abresive besteedt veel zorg aan de betrouwbaarheid van zijn producten en zijn een voortdurende technologische innovatieve onderneming.
     
     
  Kemper
     
   kemper De Firma KEMPER legt de bijzondere nadruk op klantentevredenheid. De wensen van de klant zijn voor dit familiebedrijf een taak. De medewerkers van de firma KEMPER zetten zich elke dag in voor de projecten van hun klanten en vervullen daarbij voortdurend de steeds toenemende technische eisen.
     
     
  Koike
     
   Koike

Koike staat bekend om zijn uitstekende gas snijmachines en Autogeen accessoires. Lascentrum biedt een breed scala van Koike gas snijmachines en gas snijmondstukken. Als het om snijden gaat, zijn Koike nozzles favoriet onder onze klanten.

Lascentrum is een exclusieve dealer van Koike in Nederland.

     
     
  Koweld
     
   koweld

Koweld is een fabrikant van automatische lasmachines die is opgericht in 1991.
Momenteel wordt het automatisch lassen op grote schaal gebruikt in de scheepswerven en bouwplaatsen in Nederland en in het buitenland, de producten van Koweld worden vaak gekozen door hun hoge efficiëntie.
Koweld ontwikkelt multi-functionele automatische lasmachines en digitaal geregelde automatische lasmachines die in staat zijn horizontaal en verticaal te lassen. En voor deze functionaliteit, hebben zij veel lof gekregen van onze klanten.

     
     
  Mareflex
     
   Mareflex-logo

Mareflex GmbH werd in 2006 opgericht met als doel het ontwikkeling van innovatieve maritieme oplossingen.

Mareflex GmbH werkt samen met een aantal Europese fabrikanten. Haar missie is om hen te helpen in een ontwikkelingsproces en begeleiden van het productidee tot laboratoriumtests en certificaten goedkeuring.

Lascentrum is een exclusieve Mareflex dealer in Nederland.

     
     
  Merkle
     
   merkle Tegenwoordig worden hoogwaardige lasapparatuur en baanbrekende lastechnologie ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek in Kötz met een productie-oppervlakte van 7000 m². Merkle werkzaam bij de belangrijkste fabriek in Kötz waar ongeveer 100 mensen bezig zijn met de klantenservice en service kantoren in Europa. Er bevinden zich ongeveer 190 werknemers en moderne werkplaatsen.
     
     
  Nissen
     
  logo nissen Nissen markers zijn geproduceerd volgens de behoeften van de meest veeleisende professionals. Ze bieden volledige productlijnen van Ball Paint Metal Markers, Feltip Paint Markers, Solid Paint Markers, Low Chloride Markers en Specialty verf markers voor gebruik in een markering toepassing.

Lascentrum is Nissen Master distributor voor heel Europe.
     
     
  TBi
     
   logo tbi

Bij TBi is een hoge kwaliteit producten en de beste klantenservice is erg belangrijk voor hen. 10% van zijn personeel is werkzaam in onderzoek en ontwikkeling, het is een zeer innovatief bedrijf.
Hun doel is om marktleider te worden, zodat u de hoogste kwaliteit op de markt verwachten.

     
     
  Trafimet
     
   trafimet Trafimet is een merk dat voortdurend in beweging is. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar aanwezig op de lasmarkt en in die periode heeft Trafimet wereldwijd naam gemaakt met vernieuwing, stijl en kwaliteit.