REPARATIE

Gekochte machines en huurautomaten worden ondersteund door Lascentrum bij het onderhouds- en serviceafdeling.

De eigen service van Lascentrum is permanent om te reageren op storingen van uw lasapparatuur. Waar en wanneer. Daarnaast omvat Lascentrum service validatie-, kalibratie-, onderhouds- en veiligheidsinspecties op uw locatie.

Onze ervaren servicemedewerkers zijn opgeleid om eventuele fouten te verhelpen. In bijna alle gevallen kan de locatie storing worden opgelost. Als dit niet het geval is, kan Lascentrum vervangingsapparatuur aanbieden.

ISO en VCA eisen steeds meer de expertise in het repareren en onderhoud van lasapparatuur. Lascentrum's best uitgeruste werkplaats zijn hier gegarandeerd. Daarnaast hebben onze monteurs het VCA certificaat en keuren goed volgens NEN 3140.

Omdat het zeer belangrijk is dat de lasapparatuur veilig en betrouwbaar werkt, adviseert Lascentrum preventieve diensten in de vorm van onderhoudscontracten.

Neem contact op

Reparatie service

Hieronder staat een lijst van onze reparatie- en onderhoudsdiensten. Als uw product niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op via het formulier, stuur een e-mail naar werkplaats@lascentrum.com of bel ons op +31 78 6429656. Wij doen ons best om u van dienst te kunnen zijn.

 • Lastoorts

  Lastoortsen worden gerepareerd en slijtonderdelen worden vervangen.
 • Lasmachines

  Lasmachines worden nagekeken, getest en onderdelen worden vervangen.
 • Lashelmen

  Lashelmen worden nagekeken, schoongemaakt en slijt onderdelen worden vervangen.
 • Snijbranders

  Snijbranders worden nagekeken voor lekkages en onderdelen worden vervangen.

CONTACTINFO

Nieuwland Parc 14B
2952 DA Alblasserdam
Nederland

Telefoon: +31 (0)78 642 96 56
Fax: +31 (0)78 642 96 86
Internet: www.lascentrum.com
E-mail: info@lascentrum.com

TOP